2 Comments

 1. Mirjam | Wij Wandelen
  20 januari 2018 @ 08:53

  Leuke wandeling door het Westduinpark en de duinen. Het Westbroekpark heeft mij verrast. Ik ben goed bekend in Den Haag (ik werk er) maar in dit gebied kende ik totaal niet. Ik heb er heerlijk gewandeld, zelfs met het ‘hondeweer’ op die dag. Goed om te combineren met een wandeling naar Scheveningen. Ik heb de Schotse hooglanders wel gezien . . .

  “Al heel snel heb ik de Hooglanders in het vizier. De ene ligt gelijk links naast het wandelpad en de andere ligt rechts (wel iets verder) van hetzelfde wandelpad . . . en ik mag er tussendoor, meer keus is er niet. Met klotsende oksels passeer ik de Hooglanders . . . “

  Reply

  • Saska
   20 januari 2018 @ 17:54

   Dan heb je wel geluk gehad! We hebben ze nu 2x gezien van de 15 dat we er hebben gewandeld geloof ik! 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *