Skip to content

Onze missie is je te inspireren met onze wandelingen

Over ons

Welkom op HappyHikers! Ben je net als ons een enthousiaste hiker, wandelaar of natuurliefhebber? Dan zal je helemaal thuis voelen op onze website! Wat kun je verwachten? We nemen je mee op onze ontdekkingsreis! We geven je niet alleen beschrijvingen van geweldige wandelingen met prachtige natuurfoto’s, maar ook tips en trucs van materiaal tot voeding.

In september 2021 gaan we een gedeelte van de Kungsleden lopen. We kijken er enorm naar uit, een week lang in de onbewoonde wereld lopen met rauwe natuur om ons heen. Geen mobiel bereik, drinken uit beekjes en slapen in hutten. We nemen je graag mee met onze voorbereidingen, maar natuurlijk ook de mooie plekken die we in Nederland ontdekken. Loop je met ons mee?

Volg ons op onze ontdekkingsreizen

Over ons

Nogmaals welkom bij HappyHikers, ik ben Eelco! Graag wil ik jullie vertellen waarom ik samen met Saska hiermee ben gestart.

Vroeger toen ik klein was ging ik met mijn moeder op fietsvakanties door Frankrijk. Alle bagage op de fiets en heuvel op en heuvel af. Eigenlijk was ik toen ook al bezig met een zijn met de natuur en vooral back to basics, maar eerlijk gezegd vond ik helemaal niks tenzij ik bovenop de berg aan beland was en het prachtige uitzicht kon aanschouwen.

Het was pas weer in Vietnam dat ik deze sensatie opnieuw vond en daarom ben ik nu vastbesloten naar het dak van de wereld te lopen…..

Hi! Ik ben Saska. Samen met Eelco hou ik ervan er op uit te trekken in de natuur. Dit geeft me veel rust in het dagelijkse (hectische) leven.

Tijdens mijn burn-out zeiden veel mensen tegen me dat ik er op uit moest gaan en lekker gaan wandelen, maar dit heb ik pas echt ontdekt tijdens een trekking in Vietnam. Hierna was ik om!

Sindsdien maken we elke 2 a 3 weken een lange wandeling in Nederland (van 15-20 KM) en werken we toe naar ons doel: de Kungsleden wandelen in noord Zweden! Welkom op onze blog en veel leesplezier!

Over ons

Wil je met ons in contact komen? Dat kan! Stuur ons een mail op loopmee@happyhikers.nl