Skip to content

Onze missie is je te inspireren via onze hikes

Over ons

Welkom op HappyHikers! Ben je net als ons een enthousiaste hiker, wandelaar of natuurliefhebber? Dan zal je helemaal thuis voelen op onze website! Wat kun je verwachten? We nemen je mee op onze ontdekkingsreis! We geven je niet alleen beschrijvingen van geweldige wandelingen met prachtige natuurfoto’s, maar ook tips en trucs van materiaal tot voeding.

Ons doel is om in september 2018 de Dingleway hike in Ierland te gaan lopen. We zijn enthousiaste wandelaars maar op een meerdaagse trektocht in wind en weer moeten we ons nog flink voorbereiden. Op deze website willen we je dan ook gaan meenemen in onze voorbereidingen op Ierland.  We gaan op zoek naar de antwoorden op vragen zoals welke schoenen heb je nodig? Hoe kan je het beste trainen? Ook zullen we mooie wandelingen met jullie delen welke wij hebben gelopen ter voorbereiding.  

Volg ons op onze ontdekkingsreizen

Over ons

Nogmaals welkom bij HappyHikers, ik ben Eelco! Graag wil ik jullie vertellen waarom ik samen met Saska hiermee ben gestart. Vroeger toen ik klein was ging ik met mijn moeder op fietsvakanties door Frankrijk. Alle bagage op de fiets en heuvel op en heuvel af. Eigenlijk was ik toen ook al bezig met een zijn met de natuur en vooral back to basics, maar heel eerlijk vond ik helemaal niks tenzij ik bovenop de berg aan beland was en het prachtige uitzicht kon aanschouwen. Het was pas weer in Vietnam dat ik deze sensatie opnieuw vond en daarom ben ik nu vastbesloten naar het dak van de wereld te lopen…..

 

Hi! Ik ben Saska. Samen met Eelco hou ik ervan er op uit te trekken in de natuur. Dit geeft me veel rust in het dagelijkse (hectische) leven. Tijdens mijn burn-out zeiden veel mensen tegen me dat ik er op uit moest gaan en lekker gaan wandelen, maar dit heb ik pas echt ontdekt tijdens een trekking in Vietnam. Hierna was ik om! Sindsdien maken we elke 2 a 3 weken een lange wandeling in Nederland (van 15-20 KM) en werken we toe naar ons doel: De Dingleway wandelen in Ierland! Welkom op onze blog en veel leesplezier!

Over ons